Kayıp ekonomist için Büyükada'da endişeli bekleyiş!

Ulak Türk
  • Gönen’de 17 Haziran günü yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ekonomi profesörü Korhan Berzeg’in Büyükada’daki komşuları endişeli.


  • DHA’nın haberine göre Korhan Berzeg’in 35 yıllık komşusu Stella Kent, “Köpeğini alır dolaşırdı. Başına geldiyse bilemiyorum, sahiden imkansız gibi görünüyor” dedi.


  • Kayıp ekonomist Korhan Berzeg için Büyükada'da endişeli bekleyiş! Korhan Berzeg bulundu mu?

    Berzeg’in Büyükada Şemsi Molla Sokak’taki evinde ise, sessizlik hakim.  Prof. Dr. Korhan Berzeg, komşularının iddiasına göre, 1 ay önce Büyükada’daki evinden tatil için memleketi Balıkesir Gönen’e gitti.

     


  • Kayıp ekonomist Korhan Berzeg için Büyükada'da endişeli bekleyiş! Korhan Berzeg bulundu mu?

    Ancak Balıkesir’de köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıkan Berzeg’ten 17 günden beri haber alınamıyor. Ünlü ekonomisti arama çalışmaları devam ederken, Büyükada’daki komşuları Berzeg’in kayboluşunu inanılması güç olarak değerlendiriyor. Berzeg’in Büyükada’daki komşuları 83 yaşındaki Korhan Berzeg’in sağlıklı bir şekilde bulunmasını istiyor. 

     


  • Kayıp ekonomist Korhan Berzeg için Büyükada'da endişeli bekleyiş! Korhan Berzeg bulundu mu?

    “BAYRAMDAN SONRA BERABER OLACAKTIK” 

    Yan komşusu Stella Kent, “Biz seyahatteydik. Belki 1 buçuk ay önce beraberdik;  beraber çay içtik, kahvaltı yaptık. Biz sonra döndük. Onlar köye gideceklerini söylediler ve bayramdan sonra tekrar beraber olacaktık. Ondan sonra birdenbire kayıp dediler, kayıp ne demek? Biz 35 senedir komşuyuz. Biz yazlıkçıyız. Onlar yaz kış buradalar. Hemen hemen aynı zamanda evleri aldık. Harika bir insandı, entelektüel, hoş sohbet, bir beyefendi, her konuda konuşabildiğiniz, klasik müzik dinleyen, kendi halinde, köpeğini alır dolaşır. Yani böyle bir şeyin onun başına gelmesini ve ne başına geldiyse bilemiyorum, sahiden imkansız gibi görünüyor. Kendi halinde sabah köpeğini alırdı gezmeye çıkardı. Yukarı doğru çıkardı akşam da toplanırdı gelirdi. Bir acayiplik oldu ama ne oldu bilmiyorum. Kimse bilmiyor zannediyorum. İnsan nasıl kaybolur ki, normalde kaybolsa yolunu şaşırsa, bulacaklar bir yerlerde” dedi.

     



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar