Ezgi Alya Yiğit için imza kampanyası!

Ulak Türk
  • Gaziantep’te, ehliyetsiz sürücü Osman S.’nin (18) otomobiliyle çarptığı skuterli lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit yaşamını yitirdi, Şimal Toprak ise yaralandı. Olayın ardından tutuklanan sürücünün bir ay sonra tahliye edilmesi Yiğit ailesinin acısını ikiye katladı. 


  • Yiğit ailesinin Osman S.’nin tutuklanması için başlattığı imza kampanyasında 21 bin 508 imza toplandı. Ezgi’nin babası Mehmet Yiğit, “Son nefesime kadar mücadele etmeye devam edeceğim. Yasal olarak geri adım atmayacağız, kızımın canının bir bedeli yoktur” dedi.


  • SON DAKİKA! Ezgi Alya Yiğit için imza kampanyası! "lütfen bizimle iletişime geçin"

    Kaza, 12 Nisan 2022 tarihinde Batıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Lise son sınıf öğrencileri Ezgi Alya Yiğit ve Şimal Toprak, birlikte bindikleri skuterle evlerine giderken, ehliyetsiz sürücü Osman S. yönetimindeki otomobil çarptı. Yaralanan iki arkadaştan Ezgi Alya Yiğit, tedaviye alındığı hastanede doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Şimal Toprak ise sağlığına kavuşarak taburcu oldu. 


  • SON DAKİKA! Ezgi Alya Yiğit için imza kampanyası! "lütfen bizimle iletişime geçin"

    Kazanın ardından gözaltına alınan, sorgusunda skuter ile öğrencilerin aracına çarptığını öne süren ehliyetsiz sürücü Osman S., tutuklandı. Bilirkişi raporuyla Asliye Ceza Mahkemesi’ne yapılan başvuru sonrası Osman S.’nin 1 ay sonra tahliyesine karar verildi.

     


  • SON DAKİKA! Ezgi Alya Yiğit için imza kampanyası! "lütfen bizimle iletişime geçin"

    EZGİ KUSURLU SAYILMIŞTI

    Cumhuriyet savcılığının yürüttüğü soruşturmanın ardından iddianame hazırlandı. Osman S.´nin `Taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olma´ suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapsinin istendiği iddianame, Gaziantep Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi´nce kabul edildi.



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar