Kimi sedyeyle, kimi köpeğiyle…

Ulak Türk
  • Edirne ve Kırklarelinde bazı vatandaşlar oy kullanacakları okullara ambulansla getirildi. AA’nın haberine göre, Edirne’de yaşayan 92 yaşındaki Sebahat Kirişçiler de oy kullanacağı Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokuluna ambulansla getirildi.


  • Sandık başına kadar tekerlekli sandalyeyle taşınan Kirişçiler, burada oy verdi.

    Kirişçiler, oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Sağlık ekiplerine teşekkür eden Kirişçiler, vatandaşlara oylarını kullanmaları çağrısında bulundu.

     


  • Kimi sedyeyle, kimi köpeğiyle...

    Kars’ta bir çift, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda yöresel Kafkas kıyafetiyle oy kullandı. AA’nın haberine göre, Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Kafkas kıyafetleriyle gelen Cem ve Şeyda Kızılkaya’ya vatandaşlar ilgi gösterdi.


  • Kimi sedyeyle, kimi köpeğiyle...

    Okuldaki 1140’nolu sandığa giden Kızılkaya çifti, burada oylarını kullandı. Seçimin ülke için “hayırlı” olmasını dileyen Cem Kızılkaya, “Eşimle birlikte bu dansı, bu kültüre hizmet etmeye devam ediyoruz. Biraz heyecanlıyız, biz de bir ilk yapalım dedik. Bizim için de hoş oldu, inşallah ülkemiz adına hayırlısı olur.” dedi.

     

    Açıklamanın ardından Kafkas figürü yapan Kızılkaya çifti, okuldan ayrıldı.


  • Kimi sedyeyle, kimi köpeğiyle...

    Muğla’da vatandaşlar 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur oylaması için sabahın erken saatlerinde sandık başına giderken, Muğla Huzurevi sakinlerinden bazıları da sedye ve tekerlekli sandalye ile getirildikleri okullarda oyların kullandı.



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar