D-100'de 4 işçinin ölümüne yol açan sürücünün ifadesi ortaya çıktı!

Ulak Türk

  • Maltepe D-100 Karayolu’nda otomobiliyle 4 işçiye çarparak ölümlerine neden olan sürücü 28 yaşındaki Atilla Mert Ç., adliyeye sevk edildi. Atilla Mert Ç., “Alkollü değildim. Makas atmıyordum. Kamera kayıtlarında görebilirsiniz” dedi. 


  • 4 işçinin ölümüne yol açan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! - En son haberler

    DHA’nın haberine göre Maltepe D-100 Karayolu Ankara istikametinde dün gece meydana gelen kazada, Atilla Mert Ç. (28) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB)  bağlı yol bakım işçilerine çarptı. Kazada Hamdi Alptekin (38), Mehmet Alptekin (40), Barış Ten (25) ve Sinan Demirok (42) hayatını kaybetti. 

    Sürücü Atilla Mert Çukacı ile yanında bulunan Duygu E. hafif şekilde yaralandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Çukacı’nın 0.55 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atilla Mert Ç. “Alkollü değildim. makas atmıyordum. Kamera kayıtlarında görebilirsiniz” dedi.


  • 4 işçinin ölümüne yol açan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! - En son haberler

    İMAMOĞLU’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından, “Maltepe E-5 karayolunda gece çalışması yapan ekiplerimize bir sürücünün çarpması sonucu 4 çalışanımız ne yazık ki hayatını kaybetti. İşçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Adli süreci yakından takip ediyoruz. İBB olarak acılı ailelerinin yanında olacağız” paylaşımında bulundu.

    4 YIL ÖNCE ÇALIŞMAK İÇİN GELMİŞLER

    Öte yandan Diyarbakır’dan 4 sene önce çalışmak için İstanbul’a gelen 2’si kardeş 4 işçinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Aileleri cenazeleri almak için Diyarbakır’dan Adli Tıp Kurumu’na geldi.


  • 4 işçinin ölümüne yol açan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! - En son haberler

    Kaza, 00.30 sıralarında D-100 Karayolu Bostancı mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Atilla Mert Ç.’nin kullandığı otomobil İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yol bakım ve onarım ekibinin arasına daldı. Otomobil, yolu kapatmak için konulan dubaları ve bariyerleri aşarak yolda bakım ve onarım çalışması yapan işçilere çarptı.


  • 4 işçinin ölümüne yol açan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! - En son haberler

    Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde, İBB’ye bağlı olarak çalışan yol bakım onarım işçilerinden 3 çocuk babası Sinan Demirok (41), 5 aylık bebeği olan Mehmet Alptekin (43), kardeşi Hamdi Alptekin (38), ve Barış Ten ‘in (25) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 1 işçi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 4 işçinin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar