Sivas Seçim Sonuçları 2023

Ulak Türk

  • 2023 Türkiye genel seçimler için bugün sandık başına gidiyor. 27 Nisan tarihinde yurt dışında başlayan oy kullanma işlemleri, bugün ülke içerisinde gerçekleştiriliyor. Söz konusu seçimde partilerin hangi ilde ne durumda olduğu ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde kimin önde olduğuna ilişkin araştırmalar son hız devam ederken 2023 Tunceli Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi ile ilgili bilgileri sizler için derledik.


  • Tunceli Genel Seçim Sonuçları 2023: Tunceli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ile Kim Önde ve Partilerin Milletvekili Oy Oranları Nedir?

    TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI 2023

    Tunceli Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com’da olacak. YSK’nın yayın yasağı kararının kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Tunceli Seçim Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Habertürk Tunceli Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz. 

    TUNCELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

    TUNCELİ’DE KİM, HANGİ PARTİ ÖNDE?

    YSK’nın kararlarına göre saat 18.00’a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00’den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.

    YSK’nın yayın yasağı kararının kalkması ile beraber Tunceli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve il genelinde partilerin oy oranları netlik kazanacak.

    İLÇE İLÇE TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


  • Tunceli Genel Seçim Sonuçları 2023: Tunceli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ile Kim Önde ve Partilerin Milletvekili Oy Oranları Nedir?

    TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. YSK’nın kararlarına göre saat 18.00’a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin Haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00’den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek. Tunceli Seçim Sonuçları da 14 Mayıs Pazar günü YSK’nın belirlediği kurala göre saat 21.00 civarı açıklanacak.

    14 MAYIS 2023 TUNCELİ MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    14 MAYIS 2023 TUNCELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar