İstanbul Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları

Ulak Türk

  • İstanbul seçim sonuçları, oy kullanma işlemlerinin başlamasının ardından araştırılıyor. Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitti. İstanbul seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın aldıkları oy oranları belli olacak. Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından İstanbul genel seçim sonuçları, Habertürk’ün seçim sonuç ekranı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Öte yandan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi. İşte 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, İYİ Parti, Memleket, MHP, Yeşil Sol Parti, TİP 1. 2. Ve 3. Bölge İstanbul Cumhurbaşkanı Seçim Sonuçları…


  • İstanbul Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları 2023: İstanbul Cumhurbaşkanı Seçim Sonuçları ile Kim Önde, Partilerin Milletvekili Oy Oranları Nedir?

    İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI 2023

    İstanbul Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com’da olacak. YSK’nın yayın yasağı kararının kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Adıyaman Seçim Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Habertürk İstanbul Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz. 

    İSTANBUL SEÇIM SONUÇLARI İÇIN TIKLAYINIZ

    İSTANBUL’DA KİM, HANGİ PARTİ ÖNDE?

    YSK’nın kararlarına göre saat 18.00’a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00’den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.

    YSK’nın yayın yasağı kararının kalkması ile beraber Adıyaman Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve il genelinde partilerin oy oranları netlik kazanacak.


  • İstanbul Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları 2023: İstanbul Cumhurbaşkanı Seçim Sonuçları ile Kim Önde, Partilerin Milletvekili Oy Oranları Nedir?

    İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. YSK’nın kararlarına göre saat 18.00’a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin Haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00’den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek. İstanbul Seçim Sonuçları da 14 Mayıs Pazar günü YSK’nın belirlediği kurala göre saat 21.00 civarı açıklanacak.

    İstanbul Seçim Sonuçları Canlı Takip ve Oy Oranları Ekranı İçin Tıklayınız

    İstanbul Cumhurbaşkanı Seçimi Sonuçları Canlı Takip ve Oy Oranları Ekranı İçin Tıklayınız



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar