Brunson, Kaşıkçı ve Andımız

Mehmet Yılmaz

Son günlerin gündem konuları ABD’li rahip kılıklı ajan, Arabistanlı gazeteci Kaşıkçı ve tabii bir de önce yasaklanıp mahkeme kararıyla serbest bırakılan “Andımız” var.

2016 yılında görsel ve yazılı basında PKK ve FETÖ yu organize ettiğisöylenen ve o günlerde 2. Lawrence olarak anılan bir rahip görünüşlü ABD’lı Brunson adlı ajanın yakalanıp tutuklandığı manşet manşet verildi. Bu arada ABD’de seçimler bitti Trump manyağı ABD başkan olduktan sonra bu rahibi istemeye başladı. Bizim mahkememiz de bir süre sonra ajanı ev hapsine çıkarttı; fakat bunu kabul etmeyen Trump devlet adamlarımızı tehdit edip yaptırımlar uyguladı. Bizler rahibin çok ağır ceza alıp tekrar cezaevine hatta hücreye konulacağını beklerken; bir de baktık ki mahkememiz Lawrence denilen Brunson adlı rahip kılıklı ajanı serbest bırakmış. Ardından rahibin anasının kardeşinin kendilerinin ve Brunson un Türkiye deki hain ve teröristleri ne çok sevdiğini söylemek istemiş ama bizim basın Türkiye’yi ne kadar sevdikleri şeklin de Brunson’un suçsuz olduğu şeklin de görsel ve yazılı basında sık sık çıktı ve Lawrence denilen Brunson bir anda hafızalar da suçsuz, masum bir rahip oldu; Korkarım yakında bu rahip kılıklı ajan başka bir kılık da yarım kalan işlerini tamamlamak için elini kolunu sallayarak ülkemize gelir. Bu arada euro ve dolar üç katına çıktı. Rahip gittikten sonra düşmeye başladı bence rahip azizmiş kı; içeri tıktık bedduası dövizi yükseltti, bıraktık duası dövizi düşürdü.

Kaşıkçı olayından bahsedelim: Kaşıkçı denen Arap gazeteci Arabistan Konsolosluğuna giriyor ve bir daha çıkmıyor. Onun konsolosluğa girdiği gün Arabistan’dan adli tıbbın başında bulunan zatla Arabistan istihbaratın başındaki zat da özel uçaklarla İstanbul’a geliyor. Günlerdir Türkiye ve dünya Kaşıkçı’ya ne olduğunu sanki bilmiyormuş gibi boş boş konuşuyor ve sonunda Arabistan arbedede Kaşıkçı’nın öldüğünü kabul ediyor ama hala ortada ceset yok Suudlerin pislik olduğunu biliyorum da yamyam olduklarını bilmiyordum.

Gelelim andımıza, ülkemizin adı Türkiye Cumhuriyeti, dolayısıyla bu ülke vatandaşları her ne kadar Laz, Çerkez, Kürt, vs. diye isimlendirilse de hep birlikte Türk Milletini oluşturuyor. O zaman Türk’üm kelimesi batanlar acaba hangi millete mensup? Yok eğer Türk iseler Türk’üm ve varlığım Türk varlığına armağan olsun kelimesinden rahatsız olamayacaklarına göre, acaba bu kişiler de FETÖ gibi yalancı oldukları için doğruyum kelimesini mi istemiyor; yoksa tembel oldukları için mi çalışkanım kelimesini istemiyor ya da bu milleti sevmedikleri için mi milletimi özümden çok sevmektir kelimesini istemiyor da andımızın okullarda okutulmasına karşı çıkıyorlar. Andımız da Ülkemize Milletimize zarar verecek ne buldular da yasakladılar bu da ayrıca soru işareti bence Andımızla uğraşacağınıza din kisvesi altında bu milleti sömüren insanların beynini yıkayan Fetoş, Adnan Oktar gibi şerefsizlerle uğraşsalar ülkemize daha faydalı olurlar. Bu arada ABD uzay komutanlığı kurdu haberiniz var mı?

Total
0
Shares
İlgili Mesajlar