Hazine ve Maliye Bakanı kim olacak?

Ulak Türk

  • Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin bitmesiyle kurulacak yeni Kabine araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadroların tamamen değişeceğinin sinyalini önceden vermişti. Peki, Hazine ve Maliye Bakanı belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? İşte, Bakanlar Kurulu yeni Kabine listesi ile yeni Hazine ve Maliye Bakanı ile ilgili son bilgiler…


  • Hazine ve Maliye Bakanı kim olacak? 2023 Kabinede yeni Hazine ve Maliye Bakanı belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? (Ekonomi Bakanı)

    YENİ KABİNE NE ZAMAN KURULACAK?

    Yeni Kabine’nin ne zaman kurulacağı henüz açıklanmadı. 28. Dönem Milletvekili kesin seçim sonuçlarının Resmi Gazete’de yayımlanırken TBMM İçtüzüğü’ne göre milletvekili seçimi kesin sonuçlarının ilanını takip eden üçüncü gün olan 2 Haziran 2023 Cuma günü, TBMM Genel Kurulu toplanacak.


  • Hazine ve Maliye Bakanı kim olacak? 2023 Kabinede yeni Hazine ve Maliye Bakanı belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? (Ekonomi Bakanı)

    YENİ BAKANLAR KİMLER OLACAK?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kadrolarımızı yenileyeceğiz” açıklamasında bulunurken gözler “Kabine ne zaman değişecek, isimler belli oldu mu?” sorularına çevrildi.

    HAZİNE VE MALİYE BAKANI KİM OLDU?

    Yeni Hazine ve Maliye Bakanı henüz açıklanmadı. Bakanlar Kurulu’nda yeni kabine listesinde yer alacak isimlerin netleşmesiyle yeni Hazine ve Maliye Bakanı da belli olacak. Yeni Kabine listesi üyelerinin Haziran ayında resmi olarak açıklanması bekleniyor.



Kaynak bağlantısı

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar