15 Temmuz Gerçekleri?

Mehmet Yılmaz

6 yıl önce bugün Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış ajanlar ve devşirmeler ülkemizin yönetimini ele geçirmeye çalışmış, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Vatansever Atatürkçü komutanları, halkımız ve polis teşkilatımızın kahramanca direnci sayesinde 251 asker, polis ve vatandaşımız şehit verilerek bu işgal girişimi akamete uğratılmıştır, ancak;

15 Temmuz’a nasıl geldik? İstihbarat ve güvenlik kurumları buna neden engel olamadı ya da olmadı? Bu konuda zaafiyet gösterenlerden, görevini yapmayanlardan, eksik yapanlardan devletimizi yönetenler niçin 6 yıldır hesap sormadı?

15 Temmuz’un siyasi ayağı 6 yıldır hala neden açığa çıkartılamadı?

15 Temmuz akşamı neler olduğu 6 yıldır tüm partilerin milletvekillerinin olduğu bir komisyon tarafından araştırılarak tüm çıplaklığıyla açığa çıkartılıp neden millete anlatılmıyor?

Fethullahçıların ayak ve gövdesi olan ticaret ve ibadet kısmından binlerce kişi tutuklanırken baş olan ihanet kısmından Kadir Topbaş, Melih Gökçek gibi siyasilerden neden hiç kimse tutuklanmadı?

14 Temmuz’a kadar Fethullah denen soytarıya mübarek hoca efendi diyerek tapanların 16 Temmuz’da Fethullah örgütüne karşı zafer kazanmış kahramanlar olması?

Tüm bunlar ve dahası, az bir şey beynini kullanabilen her yurttaşın kafasındaki 15 Temmuz’a ait sorular olarak dururken bunların cevaplarını halka anlatmak yerine;

Dünyanın tüm emperalistleriyle aynı anda “Ya istiklal ya ölüm!” diyerek, savaşarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti devletinde, devleti yönetenlerin ihanetinden ya da zaafiyetinden devlete sızan Fethullah denen hain ajan soytarının devşirmelerinin devletin yönetimini ele geçirme eyleminin devlet ve millet işbirliğiyle boşa çıkarma günü olan 15 Temmuz’un cahilliğe ve hainliğe karşı milletin aydınlanma günü ilan edilip; her 15 Temmuz da cahilliğin hainler tarafından kutsal değerler üzerinden nasıl kullanıldığının millete anlatılması gerekirken;

15 Temmuzun bayram ilan edilmesi bu soruları unutturmaya çalışmak, üstünü örtmektir.

Devletimizin bekası için yapılması gereken en önemli şey ülkemize yapılan ihanetleri tüm gerçekliğiyle yurttaşlara anlatıp aynı şeylerin tekrarlanmaması için yurttaşların bilinçlenmesini sağlamaktır.

Demem o ki 60 darbesi neden, nasıl, niçinleri ile açıklığa kavuşturulup halkımıza anlatılıp devlet sistemi düzeltilseydi 80 darbesi olamazdı. 80 darbesi neden, nasıl, niçinleri ile açıklığa kavuşturulup, gerçekler halkımıza anlatılıp Devletimiz buna göre sistemini düzeltseydi; 15 Temmuz işgal girişimi olmazdı.

15 Temmuz aydınlatılmayıp, gerekli dersler çıkartılıp, gereken tedbirler alınmadığı için daha şimdiden geçmişte Fetönün din kisvesi altında yaptığını ve göz yumulanı bugün diğer cemaatler yapıyor. Rant için, güç için devlet kurumlarını ele geçirmeye çalışıyorlar.

Zaafiyetlerin ve ihanetlerin üzerleri örtüldükçe darbeler ve 15 temmuzlar hep olur.

Başta Ömer Halis Demir olmak üzere 15 Temmuz’da ülkesi için şehit olanları saygıyla anıyorum, ruhları şad olsun.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar