SIĞINMACILAR VE EKONOMİK KRİZ

Mehmet Yılmaz

Bir gecede Esad ile düşman olup ayrılıkçı Suriyelileri desteklememiz, ABD’nin Suriye’ye yerleşip, yüz binlerce tır silah verip terör ordusu kurması, milyonlarca Suriyelinin ülkemize gönderilmesi, ülkemizin tüm zenginliğinin küçük bir zümrede toplanması, eğitimin bitirilip eğitimli İnsanlarımızın yurt dışına göç ettirilmesi, demografik yapımızın bozulması için Afganistan, Pakistan dan cahil, fakir insanların ülkemize doluşması, milletin mallarının satılıp saraylara, camilere milyarlarca dolar harcanıp üstüne batıdan gelip parsel parsel ülkemizi satın alacaklar için yollar, köprüler, hava alanlarının fahiş fiyatlarla yap-işlet-devretle yapılıp ülkemizin borç batağına sokulması BOP’un uygulanmasıdır, hedeflenense ulusal kimliğini kaybetmiş, kendi kontrollerinde, Oligarşi ile yönetilen bir Türkiyedir.

Komplo teorisi diyorsan;

Dünyanın en verimli topraklarına sahibiz ama yapılan araştırmalara göre yurttaşlarımızın yüzde altmışından fazlası yetersiz besleniyor.

Üniversite sayımız çoğaldı ama dünyanın en iyi üç yüz üniversitesine giren üniversitemiz yok.

Eğitim oteritelerine göre dünyanın en kötü eğitim sistemi olan ülkelerinden biriyiz.

Dünyanın en büyük adalet sarayını yaptık ama yurttaşlarımızın yüzde sekseni, gelişmiş ülkelerin tamamı ülkemizde hukuk ve adaletin olmadığını söylüyor.

Bunlara ek olarak;

Yurttaşlarımızın yüzde yetmişi artık çalışarak İstanbul’da bırak ev almayı, kiralık ev tutup oturamaz.

Bu gidişle yurttaşlarımızın yarıdan fazlası ömrü boyunca kendi arabası ile yapılan köprülerden, yollardan geçemeyecek.

OYSA!

Suriyelilere harcanan paranın yarısı ile o köprüler, yollar, hava alanları, şehir hastaneler yapılır milletin hizmetine ucuz fiyatla sunulabilirdi.

TEK KURTULUŞ;

Devlette liyakati hakim kılıp güçlü bağımsız adalet sistemini oluşturup yapanın yanında kâr kalmamasını sağlamak ve kuruluş değerlerimize dönmektedir.


Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar