HAİNLER VE ÇIKARCILAR

Mehmet Yılmaz

Dünyadaki bütün Emperyalist devletlerle aynı anda savaşarak, canımızla, kanımızla 1923’de kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti devletinin yüzde üç okur yazar halkının bir bez fabrikası, Osmanlı’dan kalan 500 milyar dolar borcu vardı, ama on beş yıl sonra Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği 1938’de ise borçsuz, uçak yapabilen bir ülke olmuştuk. Bu olumlu rüzgar 1945-46’lara kadar devam etti, 1952’de NATO’ya girmemizle tersine döndü. İçimize ajanlar yerleştirildi, o ajanlarla birçok kişi devşirilerek kör topal bu güne kadar geldiğimizi az bir şey aklı olan herkes bilir.

Bu güne gelirsek…

Dünyada bizdeki kadar haini olan ve çıkar ilişkileri doğrultusunda hainliğe bu kadar göz yumulan gelişmiş hiçbir ülke yok.

Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran Türkiye halkına Türk milleti denir” diyerek etnik ayrımcılığı bitirmesine, anayasamızın “Türk Devleti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür.” demesine rağmen devletimizin bunu milletimize anlatamamasını fırsata çeviren İngiliz’in, Amerika’ya kurdurduğu, Rusya ve Fransa’nın taşeron olarak kullandığı katil PKK örgütü zenginliğimiz olan etnik kimlik üzerinden yıllarca doğulu ve güneydoğulu on binlerce gencimizi kandırarak ölüme gönderdi. Binlerce askerimiz, polisimiz, korucumuz, öğretmenimiz, halkımız şehit oldu.

Yıllardır Kürt kardeşlerimizi hakkınızı savunuyoruz yalanıyla kandıran, PKK’nin siyasi ayağı olan HDP’li yöneticiler Kürt sorunu deyip duruyor ama sorunun ne olduğunu nedense açık açık hiç söylemiyorlar? Biliyorlar ki ülkemizi bölmek istediklerini söyleseler buna Kürt kardeşlerimiz dahil hiç kimse izin vermez, onun için ağa babalarından aldıkları talimatla bilinçli olarak sürekli Kürt sorunu diyerek aslında Kürt kardeşlerimizi diğer yurttaşlarımızın gözünde sorun yapıp ayrıştırmaya çalışıyorlar. Artık bunu tüm siyasilerimiz, devletimiz görmeli, buna göre politikalar geliştirip önlemler almalı, yoksa Ermenistan parlamentosunda yapabileceğini TBMM’ de yapıp Ermeni soykırımını tanıma önergesi veren, milletin ekmeğini yiyip milletin gözünün içine bakarak hainlikle hakaret eden HDP milletvekili şerefsiz hain Garo Paylan gibiler daha da çoğalır. Şerefsiz hain Garo Paylan; Van Gölü’ndeki Akdamar Kilisesi’ne topladığınız kaç yüz tane Van’lı bacımızı tecavüz ederek öldürüp göle attığınızı, Rusların, İngilizlerin, Fransızların gazıyla komşularını, yurttaşlarımızı katleden Ermenilerin mağlup olunca katledildik yalanını söyledığini herkes biliyor. Ermenilerin bize yaptığı pislikleri hatırlatıp durmayın.

Son olarak siyasilerimize uyarım; milletimiz egolu, hırsız, yalancı, koltuk sevdalısı, cahil siyasetçilerden bıktı. Samimi, dürüst, vatansever, zeki, adalete inanan, öngörüsü yüksek siyasetçiler, yöneticiler istiyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın
İlgili Mesajlar