Türk kimdir?

Mehmet Yılmaz

Orta Asya’da Mete Han ve Cengiz Han, Avrupa’nın doğusunda Tomiris Hatun, Amerika’da Geronimo, Anadolu’da Alparslan, Avrupa’da Atilla, Avrasya’da Fatih Sultan Mehmet, Türkiye’de Atatürk’tür.

Amerika’da Kızırderili, Avrupa’da Macar ve Finli, Asya’da Moğol, Koreli, Kazak, Özbek, Kırgız, Türkmen, Azeri bunun yanında Kuzey İran, Kuzey Irak, Kuzey Suriye ve Kuzey Kıbrıs; ayrıca Rusya içindeki Tataristan, Başkurdistan gibi bir sürü topluluğu; Pakistan, Hindistan ve Çin’in içindeki Sincan, Uygur ve Ukranya içindeki topluluklar her ne kadar farklı farklı isimleri olsa da hepsi Türk’tür kardeştir.

Gelelim Türk Dünyası’nın lokomotifi Türkiye’ye Selçuklu’da Karamanoğulları, Germiyanoğulları, Saruhanoğulları vs. beylik isimleriyle anılan Anadolu’da ki Türkler yakın tarih ve şimdi kendini Laz, Boşnak, Kürt, Çerkez, Manav, Yörük hatta Zaza, Dadaş, Göçmen, Zeybek, Efe vs. diye adlandırır bunu bilen Türk düşmanları da bunu hep kullanmıştır.

Siyonistler dünya egemenliklerinin önünde tek engel olarak hep Türkleri gördü Türkleri bütün olarak bilek gücü silah zoruyla sindiremeyeceklerini bildikleri için de Türkleri bölmek için yüz yıllardır uğraşıyorlar; bunun yolunun Türk Dünyası’nın lokomotifi Türkiye’yi bölmekten geçtiğini de çok iyi biliyorlar.

Türkiye bölünürse dünyada Macar, Finli, Moğol, Koreli, Kazak, Özbek, Kırgız, Türkmen, Azeri, Tatar, Gagavuz, Uygur, Laz, Kürt, Avşar, Boşnak tek başlarına kalacak, yanı şöyle düşünelim eşin çocukların ağabeylerin, kardeşlerin, anan, baban kalabalık bir akraban varken bir anda hepsi yok oluyor tek başına kalıyorsun dünyada.

Kardeşlik bağı kan bağıdır kardeşlerin ideolojik görüşleri yaşam tarzları inançları kardeşlerin kan bağını kardeşliğini değiştirmez onun için Macarların Hristiyan, Korelilerin Budist, Moğolların Şaman, İran’daki Azerilerin Şia olmaları kardeşlerimiz olduğu gerçeğini değiştirmez tıpki aynı anadan babadan olan kardeşlerin biri dindar biri ateist olmaları gibi.

Sonuç ya Türklüğümüze sahip çıkıp kardeşlerimizle birlik olup onurlu bir millet olarak insanlığa sonsuza kadar yön vereceğiz yada teker teker Siyonizm in köleleri olarak siyonizm bataklığında yok olacağız.

Türkiye ile Atatürk adları tesadüf değildir Türkler İnsanlığın son kalesidir bunu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk şu sözlerle anlatmıştır:

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.

 

Total
0
Shares
İlgili Mesajlar