Bu kadar aldatılmak yeter

Selahattin Mumcuoğlu

1940’lı yıllardan beri dost diye sırtımızı sıvazlayarak koşturmadıkları arena kalmadı. Mesela bizim Kore’de ne işimiz vardı. Gencecik çocuklarımızı hiç bilmedikleri bir ülkeye gönderip bir çoğunun şehit edilmesi, diğer yandan bir çoğumuzun ise gazi olarak dönmesi bu memlekete bir fayda mı sağladı? Hayır, yalnızca keder ve gözyaşı bıraktı geriye.

Hatırlıyorum… ‘ Marşal yardımı’ diyerek Türkiye’ye verdikleri kullanılmış hurda makine ve askeri malzemeler oldu.

ABD denilen bu kan emici devletten zaten başka da bir şey bekleyemezsiniz. ABD, topraklarının asli sahibi olan seksen milyon Kızılderili’yi, sapık istekleri ve düşünceleri için gözlerini kırpmadan katletmediler mi?

Biz de her platformda stratejik ortaklık lafını ağzımızdan düşürmüyoruz. Hangi ortaklık, hangi dostluk. Türk insanının dostluklara ortaklık anlayışı bu değildir. Biz Türklerde ortağını sırtından vurmak yoktur.

Gel gör ki yıllarca bizleri sırtımızdan vurmak için PKK’yı , yetmedi FETÖ’yü o da yetmedi IŞİD’i kırk yıldır milletimizin başına bela etmediler mi?

Biz bu ihanetlere daha ne kadar göz yumacağız. Bunlar hiçbir zaman dost olmadı olamaz da.

Diğer taraftan biz NATO üyesiyiz. Peki bu üyeler kimlerdir? Avrupa ülkeleri ve ABD kuruluşları nasıl kurulmuş? Amaç doğu bloğundan gelebilecek bir tehdide karşı birlikte karşı çıkmak değil miydi? İşte görülüyor ki Doğu’dan gelecek tehdide gerek olmaksızın , asıl tehdit sözüm ona NATO ortağı olarak ABD’den geliyor.

Bu sarı çiyanlara yapılacak en güzel karşılık , Türkiye’de bulunan bütün Üsleri kapatmaktır.

Demem o ki, Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde her karışı kanla sulanarak kurulmuştur. Yani Zümrüdüanka Kuşu gibi küllerinden yeniden doğmuştur.

Artık Türk insanı olarak, aklımızı başımıza alıp dışarıdan gelecek olan hareketlere karşı tüm gücümüzle karşı çıkmalıyız. Bu güç dün de vardı bugün de var.  Peki bu konuda ihanet eden yalnızca Siyonistler midir? En yakınımızdaki sözüm ona dindaşlarımız dediğimiz Arap alemine  ne dersiniz? Ne yazık ki bunlar da Siyonistlerin kuyruğuna takılmış Arap alemi ( bazıları hariç) . Biz bunlara dost deyip de arkamızı dönebilir miyiz? Rahmetli dedemin söylediği gibi “ Biz bunların Yemen’de arkamızdan nasıl vurduklarını bizzat yaşadık.” demişti.

Onun içindir ki Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.

Total
0
Shares
İlgili Mesajlar