Korkunun ecele faydası yok

Mehmet Yılmaz

ABD’nin eski çapkın, sempatik ve akıllı Başkanı Bill Clinton, 1999 yılında TBMM’de yaptığı konuşmada “Türkiye’nin geçmişi, 20.Yüzyıl’ı anlamak için önemlidir. Türkiye’nin geleceği, 21. yüzyılı şekillendirecek. 21. yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” derken biliyordu ki tarih tekerrürden ibarettir.

Biliyordu ki Türk’ler dünyanın en köklü en cesur ve en zeki milletidir. Yakın tarihinde çağ açan çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han, Kurtuluş mücadelesinde Çanakkale’de Dumlupınar’da destan yazan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk gibi liderler yetiştirmiş bir milleti siyonist ve emperyalistler artık satılmış adamları ve baskıyla dünya’da söz hakkı olmayan silik bir devlet olarak tutamazlar.

Türkiye’nin diğer Türk devletleriyle hiçbir coğrafi sınırının olmaması tesadüf değildir. Kardeşlerimiz olan Türk devletleri ile aramıza Ermenistan ve İran’ı koyanlar bugün güneyimize yapay bir devletle komşularımız olan Araplarla kara sınırlarımızı kapatmaktadır. Hesap edemedikleri ise artık coğrafi sınırların çok önemli olmadığı, kendi yarattıkları bilişim ve teknoloji çağında olduğumuz sonuçta korkunun ecele faydası yok.

Çapkın Başkan Bill Clinton’ın haklı çıkacağı kesin…

Total
0
Shares
İlgili Mesajlar