Kılavuzu karga olanın…

Mehmet Yılmaz

Ulu önder Atatürk öldükten sonra başta İngilizler, Amerikalılar, Ruslar olmak üzere emperyal güçler Türkiye’de adına bir zamanlar gladyo, 15 Temmuz’dan sonra da FETÖ dediğimiz yapılanmayı başlatmışlardır. Bu sadece Türkiye’de yapılan bir şey değildir. Osmanlı’nın çöküşüne bakarsak tüm Avrupa kıtasından neredeyse mermi atmadan çekilmiştir. Çünkü ordularının başındaki komutanların yada devletin o bölgelerdeki temsilcilerinin çoğu emperyal güçler tarafından satın alınmışlardır.

Bu taktiğin yakın örnekleri Irak ve Libya’dır. Ortadoğu’nun en güçlü ordularından sayılan Irak ordusu Amerika’ya tek kurşun atmadan teslim olmuş ve Saddam’ın sonu malumumuzdur. Aynı şekilde Libya ve Kaddafi var. 15 Temmuz’dan sonra ülkemizde bu hainlere karşı girişilen temizlik çok doğru. Ülkemiz için hayatı bir gereksinim olmakla beraber yöntemde yanlışlıklar vardır.

Vatan haini diye asıl alınması gereken önemli yerlerdeki kişilerin çoğu yerlerinde dururken, sadece falan bankaya para yatırılmış diye sıradan memurların alınması bu mücadeleye gölge düşürmektedir. Birilerinin yakınları korunmakta başka birilerinin yakınları kayrılmaktadır. Aynı suçtan ‘Pastırmacı’ya ağırlaştırılmış müebbed istenirken ‘Kavurmacı’ya 5 -10 yıl ceza istenip serbest bırakılabilmektedir. Hal böyle olunca halk arasında bunun vatan hainlerine karşı mücadele değil de muhalifleri sindirime, rejim değiştirme operasyonu gibi algılanmasına sebep oluyor. Bu da her kesten çok vatan hainlerinin işine geliyor.

Bu konuda geçmişte yalnız bırakılan Sayın Cumhurbaşkanımızın tekraren aldatıldığını Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında olması gerektiği kadar vatanperver ve akıllı insanların olmadığı sonucu ortaya çıkıyor. Tıpkı Sayın Cumhurbaşkanı sayesinde hayal edemeyecekleri yerlere gelmiş olanların çoğunun Sayın Cumhurbaşkanı sürekli ben milletin hizmetkarıyım demesine karşın millete efendilik ederek Sayın Cumhurbaşkanına zarar vermelerinde olduğu gibi.

Total
0
Shares
İlgili Mesajlar